A nagy nap Valami régi, valami új, valami kölcsön, valami kék, valami Solo? minden ami esküvő!

Gyermekkorod óta álmodozol a Nagy Napról, most ott állsz életed egyik legszebb pillanata előtt és szeretnéd megtalálni a tökéletes helyszínt? Jó helyen jársz, ha fontos számodra, hogy egy gyönyörű, elegáns környezetben, profi, felkészült és barátságos személyzettel és igazán finom ételekkel ajándékozd meg Vendégeidet.

Ajánlatkérés
Emlékezetes Feledhetetlen és tökéletes

Szeretnéd, ha a Nagy Nap emlékezetes, feledhetetlen, tökéletes lenne és szeretnél gyönyörű és boldog lenni, de úgy érzed rengeteg a teendő és a készülődéssel járó izgalmak elveszik az energiád? Felkészült esküvőszervező csapatunk megkönnyíti mind a várva várt Napot, mind az odáig vezető utat, levesszük a terhet a válladról, mert nekünk az a legfontosabb, hogy Ti, az Ifjú pár és a Násznép jól érezzétek magatokat. Álmodj magatoknak egy tökéletes Esküvőt és mi megvalósítjuk.

Az étterem mellett elterülő kis rét káprázatos a szabadtéri szertartás megtartásához, mert a menyasszony, a fehér ruha és a virágok is napfényben ragyognak a legszebben.

Solo Restaurant
Solo Restaurant környéke

A Solo Restaurantot tágas terek, rusztikus kőfal, hatalmas napfényes ablakok, kifinomult elegancia jellemzi, mégis megtartotta otthonos, barátságos hangulatát. Toscana különtermünk 140 fő befogadására alkalmas, éttermünk pedig 160 főére, együttesen akár 300-an is lehettek. Ha nyárra tervezed az esküvőt nagyon fontos, hogy minden helyiségünk légkondicionált, így a nagy hőségben sem fog elkenődni tökéletes sminked és legjobb formádat mutathatod szeretteidnek, barátaidnak.

Amilyet szeretnél A Te napod!

Ha csendes, meghitt délutáni fogadásra vágysz, a kültéri szertartás helyszínéül szolgáló kis réten, kellemesen búgó lágy zene mellett, fedett pavilon alatt fogyaszthatjátok el mesterszakácsunk által elkészített menüsorotokat.

Ha viszont szeretnéd világgá kürtölni boldogságod és egy igazán nagy bulira vágysz, az Toscana különterem hajnalig a rendelkezésetekre áll, amely kitűnő adottságainak köszönhetően igazán változatosan berendezhető és díszíthető.

Minden esküvő meghatározó eleme a menü sor, legyen szó délutáni fogadásról, vacsoráról, vagy éjféli falatozásról. Mesterszakácsunk gondoskodik róla, hogy minden Ifjú Pár megtalálja az ízléséhez, a násznépéhez tökéletesen passzoló ételsort, hiszen van aki a klasszikus, van aki a modern és van aki az ínyenc ízek kedvelője.

Solo Restaurant, mert nekünk Te vagy az első!

Árajánlat

Személyre szabott ajánlatért, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot! Kollégáink fel fogják venni veled a kapcsolatot, amilyen hamar csak lehet!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Esküvő tervezett dátuma (kötelező)

  Tervezett létszám (kötelező)

  Vacsora jellege

  Italfogyasztás

  Szeretnétek a polgári szertartást az étterem melletti szabadtéren tartani?
  IgenNem

  Tervezett létszám a szertartáson

  Milyen egyéb szolgáltatásokra kérsz még ajánlatot?
  EsküvőszervezésKoktélbárEsküvői tortaEsküvői dekorációEsküvői fotósEsküvői videósEsküvői járműGalambröptetésTűzijátékEsküvői zenekar/djSzálláshely

  Esküvő leírása